Sierbestrating op niveau

Onze hoveniers hebben jarenlange ervaring in alle mogelijke soorten van sierbestrating en zijn in staat de meest ingewikkelde ontwerpen voor u te realiseren.

Vakwerk in sierbestrating gegarandeerd

Sierbestrating speelt een steeds grotere rol bij de inrichting en de uitstraling van tuin, terras of bedrijfspand. Het maakt deel uit van een interieur of is een verlengstuk er van. U kunt bij ons terecht voor het vakkundig bestraten van terrassen, paden of oprit. Ook reparatiewerkzaamheden aan uw bestaande sierbestrating voeren we uit.

Sierbestrating is sfeerbepalend in uw tuin

Hoveniersbedrijf Ruud Wijlens verzorgt alle werkzaamheden rondom het leggen van sierbestrating. Van het aanbrengen en het trillen van het zand tot het knippen en zagen van de stenen en opsluitbanden. Oude grond en puin wordt door ons afgevoerd. Of u nu cirkels, slingerpaadjes, wenteltrappen, oude waaltjes of keitjes in waaierverband wenst, we kunnen u vakwerk in sierbestrating garanderen.

Sierbestrating en tuinbestrating

Sierbestrating

Het bestraten van terras en tuin wordt ook wel sierbestrating genoemd. Sierbestrating is de vorm van bestraten waarbij er gebruik wordt gemaakt van speciale patronen en legverbanden om zo het bestrate oppervlak een prettige uitstraling te geven. Sierbestrating is dan ook heel wat anders dan de bestrating van wegen. Wilt u graag bij uw woning in o.a. Haaksbergen, Hengelo, Goor, Enschede of Almelo sierbestrating laten leggen of wilt u weten wat de opties zijn? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Tuinbestrating

Onder het begrip tuinbestrating wordt iets anders verstaan dan de sierbestrating van een terras. Bij een tuinbestrating moet u eerder denken aan het aanleggen van paadjes door de tuin, of de bestrating van een klein hoekje in de tuin. Bij een tuinbestrating maken onze professionals van hoveniersbedrijf Ruud Wijlens bovendien gebruik van andere soorten bestrating. In plaats van betontegels of klinkers worden speciale tuintegels of sierbestrating als kiezels en grind ingezet. Dankzij een tuinbestrating is het mogelijk de prijswaarde van uw woning te doen stijgen, wat een eventuele verkoop ten goede komt.

Sierbestrating in heel Twente

Als hoveniersbedrijf uit Twente leggen we met name sierbestrating in o.a. Haaksbergen, Hengevelde, Diepenheim, Goor, Enschede, Hengelo, Delden en Almelo. Maar ook voor het leggen van sierbestrating in andere gebieden in Twente.

Bovendien kunt u ook bij hoveniersbedrijf Ruud Wijlens terecht als u op zoek bent naar vernieuwing in uw tuin. We denken namelijk ook graag met u mee als het gaat om het tuinontwerp of de tuinaanleg. Na de aanleg van de nieuwe sierbestrating kunnen we op basis van uw wensen u ook het tuinonderhoud uit handen nemen.

Afspraak met Ruud?

Bel voor een vrijblijvende afspraak met:

Wilt u dat Ruud contact met u opneemt voor uw sierbestrating?

Vult u dan onderstaand formulier in en Ruud belt u terug om te mogelijkheden van sierbestrating voor uw tuin te bespreken.