Tuinaanleg met oog voor detail

Dat de hoveniers van Ruud Wijlens meesters zijn in het aanleggen van tuinen mag voor zich spreken. Het aanleggen van een tuin begint echter bij een gedegen voorbereiding.

Jarenlang genieten van uw tuin

Een goed doordacht tuinontwerp, op uw smaak en wensen gesneden, staat aan de basis van een goede tuinaanleg. Op basis daarvan weten wij exact wat nodig is om een goede prijsopgave te kunnen doen. Ook kunnen we een goede tijdsinschatting maken van de werkzaamheden zodat we een planning kunnen overleggen.

Daarna komt het aan op het vakmanschap van onze hoveniers. Zij volgen de aanwijzingen in het ontwerp zorgvuldig op, met oog voor elk detail. Er wordt enkel gewerkt met duurzame materialen zodat u verzekert bent van een goede investering. Het uitgangspunt van uw nieuwe tuin is dat u er nog jaren van kunt genieten, in elk seizoen van het jaar.

Denkt u aan renovatie van uw tuin?

Het renoveren van bestaande tuinen is één van de specialismen van hoveniersbedrijf Ruud Wijlens. Hierbij kunt u onder andere denken aan een herindeling, het wijzigen van beplanting en/of het ophalen van het straatwerk. We maken daarbij graag gebruik van de reeds in uw tuin aanwezige materialen en planten. Zo kunnen onze hoveniers met een minimale maar vakkundige ingreep zorgen voor het gevoel van een geheel nieuwe tuin. Ook voor tuinrenovatie geldt dat er een reëel advies en een maatwerk tuinontwerp aan vooraf gaan. Door het maken van goede afspraken komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Een sfeervol balkon of dakterras

Voor het inrichten van balkons of dakterrassen zijn meer mogelijkheden dan vaak wordt gedacht. hoveniersbedrijf Ruud Wijlens maakt van uw balkon of dakterras ook graag een sfeervolle ruimte, zodat u kunt genieten van een fraaie en natuurlijke verlenging van uw interieur. Speciale (lichte) materialen en technieken worden professioneel verwerkt en toegepast om uw wensen mogelijk te maken. Wij kunnen vanzelfsprekend ook het onderhoud verzorgen.

Kwaliteit en veiligheid

Onze hoveniers zijn allemaal VCA gecertificeerd. Dat betekent dat er volgens de hoogste eisen wordt gewerkt omtrent kwaliteit en veiligheid. Dat is geen overbodige luxe in onze branche waarin veelal gewerkt wordt met zware materialen, gereedschappen en machines.

Als hoveniersbedrijf uit Twente voeren we met name tuinonderhoud uit in o.a. Haaksbergen, Hengevelde, Diepenheim, Goor, Enschede, Hengelo, Delden en Almelo. Maar ook voor tuinonderhoud in andere gebieden in Twente. We helpen u graag verder om uw tuinonderhoud op peil te houden zodat u dagelijks kunt genieten van een verzorgde en sfeervolle tuin!

Bovendien kunt u ook bij hoveniersbedrijf Ruud Wijlens terecht als u op zoek bent naar vernieuwing in uw tuin. We denken namelijk ook graag met u mee als het gaat om het tuinontwerp. Na de aanleg van de nieuwe tuin kunnen we op basis van uw wensen het tuinonderhoud uit handen nemen.

Inspiratie van Ruud

Afspraak met Ruud?

Bel voor een vrijblijvende afspraak met:

Wilt u dat Ruud contact met u opneemt voor uw tuinonderhoud?

Vult u dan onderstaand formulier in en Ruud belt u terug om te mogelijkheden van tuinonderhoud voor uw tuin te bespreken.