Tuinonderhoud is belangrijk

Volop genieten van al dat mooie groen, maar geen tijd voor het tuinonderhoud? Met regelmatig tuinonderhoud, zoals onder andere snoeien of bemesten, houdt u de groei en bloei van de planten in conditie.

Alle vormen van tuinonderhoud

Hoveniersbedrijf Ruud Wijlens biedt verschillende mogelijkheden voor alle voorkomende vormen van onderhoud. We kunnen dat bijvoorbeeld incidenteel (op afroep) voor u verzorgen. Denk daarbij aan het winterklaar maken van uw tuin, een voorjaarsbeurt, of wanneer u (langdurig) met vakantie gaat. Maar denk bijvoorbeeld ook aan slechts het ophogen van uw terras. We kunnen ook afspraken maken en regelmatig het tuinonderhoud regelmatig voor u inplannen. Van wekelijks tot jaarlijks tuinonderhoud, en alles daartussen. Vanzelfsprekend afhankelijk van uw wensen.

Als u moeite heeft met het inschatten van wat er nodig is om uw tuin in topconditie te houden komen wij graag bij u langs. Wij adviseren u graag en vakkundig.

Vakkundig tuinonderhoud

Onze vakbekwame hoveniers hebben ervaring met het onderhouden van verschillende soorten tuinen. Dankzij deze ervaring zijn de hoveniers in staat om niet alleen het onderhoud uit te voeren, maar ook de sfeer van de tuin te behouden of terug te krijgen. We zien het dan ook als onze taak om u te laten genieten van een verzorgde tuin, ieder seizoen opnieuw!

Uiteraard kunnen we ook alleen specifieke onderdelen van uw tuin onderhouden. Denk dan bijvoorbeeld aan het onderhouden van de beplanting of het reinigen van het terras. Zelf kunt u dan blijven hobbyen in uw tuin, maar specifieke onderdelen van uw tuin kunt u laten onderhouden door hoveniersbedrijf Ruud Wijlens.

Vrijblijvend advies voor tuinonderhoud

Bent u benieuwd wat er nodig is om uw tuin in topconditie te houden? We komen vrijblijvend bij u langs om een inventarisatie te maken van de benodigde werkzaamheden. Op basis van deze inventarisatie kunnen we u advies geven om zelf (een deel van het) tuinonderhoud uit te voeren, of kunnen we u aanbieden om het tuinonderhoud uit handen te nemen. Dit kan periodiek, maar we kunnen ook op afroep uw tuinonderhoud uitvoeren. Afhankelijk van uw wensen kunnen we op die manier uw tuinonderhoud uitvoeren.

Tuinonderhoud in heel Twente

Als hoveniersbedrijf uit Twente voeren we met name tuinonderhoud uit in o.a. Haaksbergen, Hengevelde, Diepenheim, Goor, Enschede, Hengelo, Delden en Almelo. Maar ook voor tuinonderhoud in andere gebieden in Twente. We helpen u graag verder om uw tuinonderhoud op peil te houden zodat u dagelijks kunt genieten van een verzorgde en sfeervolle tuin!

Bovendien kunt u ook bij hoveniersbedrijf Ruud Wijlens terecht als u op zoek bent naar vernieuwing in uw tuin. We denken namelijk ook graag met u mee als het gaat om tuinaanleg, tuinontwerp en sierbestrating. Na de aanleg van de nieuwe tuin kunnen we op basis van uw wensen het tuinonderhoud uit handen nemen.

Afspraak met Ruud?

Bel voor een vrijblijvende afspraak met:

Wilt u dat Ruud contact met u opneemt voor uw tuinonderhoud?

Vult u dan onderstaand formulier in en Ruud belt u terug om te mogelijkheden van tuinonderhoud voor uw tuin te bespreken.