Unieke en creatieve tuinontwerpen

Wilt u uw tuin eens goed laten aanpakken? Is uw tuin verouderd en wilt u de uitstraling van uw tuin moderniseren? Of heeft u een nieuwe woning en wilt u uw droomtuin nu eens eindelijk realiteit laten worden? Hoveniersbedrijf Ruud Wijlens laat uw tuinwensen uitkomen in een uniek en creatief tuinontwerp.

3D Tuinontwerp

Ook voor een 3d tuinontwerp met 3d tuinwandeling bent u bij Ruud Wijlens aan het juiste adres. Van ontwerp tot realisatie. Wij beschikken over onze eigen ontwerpafdeling. U bespreekt uw wensen met Ruud en hij zorgt er, samen met onze vakbekwame medewerkers, voor dat deze verwezenlijkt worden. Hoe mooi is het om alvast een virtuele wandeling te maken door uw droomtuin. Voordat er ook maar 1 schop de grond in is gegaan heeft u het eindresultaat al gezien. Dit biedt een mooie mogelijkheid om in een vroeg stadium uw wensen eventueel bij te sturen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Een tuinontwerp van Ruud Wijlens

Een nieuwe tuin, die naadloos aansluit op uw wensen, uw huis, uw omgeving, uw levensfase. Verrassend, creatief, onalledaags. Dát is een tuin met identiteit.

Aan welke eisen een tuin moet voldoen, is voor iedereen verschillend. Ook tuinbeleving is voor elke persoon anders. Bij uw ideale tuin draait het helemaal om u. U moet immers elke dag maximaal van uw tuin kunnen genieten. De eerste stap naar uw droomtuin is een goed tuinontwerp. Met plezier zetten wij onze creatieve ideeën in om een unieke tuin te ontwerpen, die volledig bij u past.

De Binnen-Buiten tuin

Buiten koken en leven in een buiteninterieur! Wat is er heerlijker dan uw zelf verbouwde groenten verwerken in lekkere gerechten en koken voor familie en vrienden? Gebruik eetbare bloemen en fruit uit uw tuin in lekkere salades en maak uw vleesgerechten op smaak met vers geplukte kruiden, want dan kan allemaal in de Binnen Buiten tuin!

De Binnen Buiten tuin is voorzien van een riante buitenkeuken, die naar eigen inzicht is in te richten met een barbecue of compleet fornuis op gas of hout.

Op warme dagen zoekt u de schaduw op een beschut eetterras onder de begroeide pergola, gemaakt van bijvoorbeeld Douglas hout. Uitbuiken doet u natuurlijk in de loungehoek op een heerlijke loungebank of lekker loom in een hangmat.

Wordt het buiten wat schemerig, dan zet u het feestje tot in de late uurtjes voort dankzij inlite verlichting. Zo haalt u binnen naar buiten…

De dieptetuin

In deze tuin kunnen verschillende elementen verwerkt worden, zoals traptreden en kantopsluitingen. Deze producten creëren immers het gewenste reliëf in uw tuin. Verder kun je werken met bloembakken en een fijne bank als rode draad door uw tuin. Een bank zorgt er tevens voor dat u ideaal kunt uitrusten na een zware dag op het werk, of een heerlijk rustmoment om te genieten van uw fraai aangelegde tuin.

Want de dieptetuin werkt uiterst rustgevend door het gebruik van verouderde materialen zoals gebakken dikformaten of klinkerkeien. Door de verbluffende combinatie van verschillende producten in de dieptetuin kunt u uw familie en vrienden met plezier ontvangen

De loungetuin

Een loungetuin is een prachtig ingerichte tuin die vooral zorgt voor een uiterst rustgevend effect op u. Gebruik van loungemeubelen versterken dit alleen maar. Lekker ontspannen in eigen tuin en genieten van een zonnige dag of zwoele avond; dat kan heel goed in een lounge tuin.

De relaxte sfeer creëer je heel gemakkelijk met een goede lounge set, wat gezellige kussens, decoratie en eventueel hoge bloembakken met groenblijvende siergrassen.

Een jacuzzi maakt deze tuin een oase van rust, om heerlijk te ontspannen…

De pergolatuin

In de pergola tuin lijkt het soms wel alsof de natuur tot leven komt. Dit creëer je door de prachtige bestrating en tuinelementen. Door gebruik van Douglas houtmateriaal, waar ideaal planten tegenop kunnen groeien, breng je een heerlijke sfeer in je tuin.

Een mooie pergola achter in de tuin geeft meer ruimte aan de tuin. Hierdoor ontstaat het beeld dat de tuin overgaat in een andere tuin…

In smalle tuin plaats je de pergola over dwars om breedte te creëren. In een brede tuin plaats je de pergola juist in de lengte om diepte te creëren.

De strakke tuin

Rust, ontspannen en genieten. Dat straalt de strakke tuin uit. De vormen zijn eenvoudig, strak en rustig. Rechthoekige patronen van een terras worden herhaald in de vorm van bijvoorbeeld een verhoogde border. Schanskorven zorgen voor beslotenheid en herhaling van materialen in het verticale vlak. Een houten pergola boven een terras benadrukt het omsloten gevoel nog eens extra.

Inspiratie van Ruud

Afspraak met Ruud?

Bel voor een vrijblijvende afspraak met:

Wilt u dat Ruud contact met u opneemt voor uw tuinontwerp?

Vult u dan onderstaand formulier in en Ruud belt u terug om u alles te vertellen over het ontwerpen van uw droomtuin.